smartphone-ikon48 22 45 46 - Nydhed!!! Vi har fået Sko & Sandaler...

5 / 5 i anmeldelser​

​Nordsjællands største udvalg af skind & pelse

Personlig service​

​Klassisk skindjakke til mænd og kvinder

​Du kan finde en klassisk skindjakke hos Skin Corner. Vi har over 20 års erfaring med skind og pelse, og vi har altid et stort udvalg af klassiske jakker i skind til mænd og kvinder. Vi holder til i Nordsjælland, men vi sender gerne til Helsingør, København og mange andre steder.

Du er naturligvis altid velkommen i vores butik for at kigge på vores udvalg. Der er samtidig mulighed for at prøve vores jakker i butikken.

Find en klassisk skindjakke i en lækker kvalitet

Vi har et af Nordsjællands største udvalg af klassiske skindjakker. Derfor kan du næsten altid finde en jakke, der passer præcis til din stil og din økonomi. Vores sortiment af jakker er nøje udvalgt af os, ligesom de alle er fremstillet af skind i lækker og solid kvalitet. Samtidig er de behagelige at have på, og de har en god pasform.

Vi tilbyder altid råd og vejledning i butikken eller i telefonen, når du er på udkig en klassisk skindjakke. Det kan for eksempel være en til den kommende sæson. Vi sender fragtfrit, hvis du køber for mere end kr. 2.000,-.​

Vi udfører også alt i reparationer og forbedringer til konkurrencedygtige priser, så din jakke eller frakke kan holde længere.

Kontakt os for at høre mere

Send en e-mail til skin-corner@skin-corner.dk for at høre mere om størrelser og modeller, når du skal have en klassisk skindjakke. Du kan også ringe til os på 

telefon 48 22 45 46.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 188 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

Skin Corner No. 1
Helsingørsgade 18

3400 Hillerød

kontaktinfo

åbningstider

Man-fredag: 10-18

Lørdag: 10 - 15

Søndag : Lukket