smartphone-ikon48 22 45 46 - Nydhed!!! Vi har fået Sko & Sandaler...

5 / 5 i anmeldelser​

​Nordsjællands største udvalg af skind & pelse

Personlig service​

Skindbukser, skindnederdele og meget andet i skind

Her kan du se vores store udvalg af skindbukser, skindnederdele og ikke mindst skindveste og skindkjoler for enhver smag.

Ønsker du at prøve tøjet på, eller bor du i nærheden af Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød nord for København.

Vores sortiment af skindbukser og skindnederdele er nøje udvalgt og er alle fremstillet af skind i lækker kvalitet, der er behageligt at have på samtidig med, at det ser godt ud.

Blandt vores store udvalg, både i butikken i Hillerød og her på siden, finder du både skindbukser til mænd og kvinder til nogle ganske favorable priser. Vi har en stor ekspertise inden for skindbukser og skindnederdele. Vi kan tilpasse efter ønske.

Skindnederdele, kjoler og veste i skind

I vores sortiment finder du ikke kun et stort udvalg ag skindbukser, men også både skindnederdele, skindkjoler og skindveste samt skindjakker for den moderigtige og stilbevidste kvinde. Vi har også skindveste til herrer.

Kvaliteten af alt vores tøj i skind er meget lækker, og bor du i nærheden af vores butik i Nordsjælland, er du selvfølgelig mere end velkommen til at komme forbi og prøve det, du har fundet her på siden.

Du kan også kontakt os på telefon 48 22 45 46 eller sende en e-mail til os på skin-corner@skin-corner.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler vedrørende vores skindbukser, skindnederdele eller andet tøj i skind.  

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 188 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

Skin Corner No. 1
Helsingørsgade 18

3400 Hillerød

kontaktinfo

åbningstider

Man-fredag: 10-18

Lørdag: 10 - 15

Søndag : Lukket