Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

Faux fur jakke for enhver smag​

Er du på udkig efter en faux fur jakke med en smuk ”pelskrave”? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Skin Corner forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af de populære jakker med fake fur, og der er noget at vælge imellem for enhver smag og for både kvinder og mænd.

Vores butik er beliggende i Hillerød, og vi har Nordsjællands største udvalg af dunjakker, skind og pelse. Derfor er vores butik også velbesøgt af kunder fra blandt andet Helsingør, København og hele Nordsjælland, som ønsker at se nærmere på vores store udvalg.

Fake fur jakke fra ROCKANDBLUE

ROCKANDBLUE er et af de absolut mest populære mærker lige nu, og de er derfor det oplagte valg, hvis du leder efter en faux fur jakke i form af en dunjakke. Vi har et bredt og varieret udvalg af ROCKANDBLUE-dunjakker for enhver smag, uanset om du foretrækker en kort eller en lang jakke, om den skal være sort, hvid, blå eller grøn, og om den skal være uden eller med hætte.​

Køb en faux fur jakke på tilbud

Vi tilbyder en billig pris på vores populære jakker med fake fur, og du har derfor mulighed for at gøre et rigtigt godt køb, når du køber din nye faux fur jakke hos os. Vi har løbende gode tilbud, så du kan med fordel holde dig opdateret her på denne side omkring vores priser og sortiment.

Kontakt os og hør mere om vores udvalg eller kig forbi butikken

Har du nogle spørgsmål omkring vores jakker, eller kunne du tænke dig at høre, om vi har en særlig model på lager, inden du tager forbi vores butik? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 48 22 45 46, skrive til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk eller ved at chatte med os inde på Facebook. Her er vi tilgængelige hele døgnet rundt.

Ønsker du at prøve en af jakkerne på, inden du køber den, er du naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores butik.

​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook