Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

SkindlegginGs for enhver smag​

​Vi har Danmarks største udvalg af leggins i skind

Kunne du tænke dig at investere i et par nye skindleggins eller læderbukser? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Skin Corner i Hillerød finder du et stort udvalg af lækre skindleggings og læderbukser for enhver smag.

Vi har faktisk det største udvalg af leggins i skind i hele Danmark, og vi har derfor mange kunder fra både København samt Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland, der kommer forbi vores butik for at se nærmere på vores sortiment.

Hop med på moden og invester i et par behagelige læderbukser

Skindleggings og læderbukser er allerhøjeste mode lige nu inden for skindbukser, da skindet er ultra tyndt og har en meget fleksibel stretch, som gør, at bukserne altid sidder perfekt. Faktisk kan du slet ikke mærke, at du har dem på, og du vil samtidig få det fede look, som bukser i skind giver. 

Til fremstilling af leggins i skind kræves en bestemt teknik, hvor skindet bliver varmebehandlet, så det kan svækkes til at blive lige så tyndt som papir. Herefter kan lycra sættes fast på skindet med en speciel lim. Dette er en svær teknik, som kun meget få kan mestre, hvorfor skindleggins er meget eksklusive.

Kig forbi vores butik og se nærmere på vores sortiment

Nedenfor kan du se et udvalg af vores leggins i skind samt priserne herpå, men du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på vores sortiment og prøve forskellige skindleggings og læderbukser.  Kig endelig forbi vores butik for at prøve forskellige skinleggings eller kontakt os på telefon 48 22 45 46 eller på e-mail skin-corner@skin-corner.dk for yderligere information.​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook