V.I.P. TILBUD: 20% PÅ SKO & SANDALER.

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

​Skindbukser, leggings og læderbukser
​- til både kvinder og mænd

​Her kan du se vores store udvalg af skindbukser, læderbukser og skindleggings for enhver smag.  Ønsker du at prøve tøjet på, eller bor du i nærheden af Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød nord for København.

Vores sortiment af skindbukser er nøje udvalgt og er alle fremstillet af skind i lækker kvalitet, der er behageligt at have på samtidig med, at det ser godt ud. Blandt vores store udvalg, både i butikken i Hillerød og her på siden, finder du både skind- og læderbukser til mænd og kvinder - altid til ganske favorable priser.​

Vi forhandler også andet tøj i skind

I vores sortiment finder du ikke kun et stort udvalg af skindbukser, men også både skindnederdele, dunjakker, skindjakker og skindveste for den moderigtige og stilbevidste kvinde. 

Kvaliteten af alt vores pelse og tøj i skind er meget lækker, og hos Skin Corner finder du kort sagt sagt det bedste udvalg af skindbukser.

Kontakt os eller kig forbi og se vores bukser eller leggings

Bor du i nærheden af vores butik i Nordsjælland, er du selvfølgelig mere end velkommen til at komme forbi og prøve det, du har fundet her på siden.

Du kan også kontakte os på telefon 48 22 45 46 eller sende en e-mail til os på skin-corner@skin-corner.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler vedrørende vores skindbukser, skindleggings eller læderbukser. 

Alternativt har du også mulighed for at komme i kontakt med os via live-chatten på Facebook.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 14:00

2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Facebook