5 / 5 i anmeldelser​

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Personlig service​

Skindbukser og skindleggins til kvinder og mænd

​Her kan du se vores store udvalg af skindbukser og skindleggins for enhver smag. 

Ønsker du at prøve tøjet på, eller bor du i nærheden af Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød nord for København.

Vores sortiment af skindbukser er nøje udvalgt og er alle fremstillet af skind i lækker kvalitet, der er behageligt at have på samtidig med, at det ser godt ud.

Blandt vores store udvalg, både i butikken i Hillerød og her på siden, finder du både skindbukser til mænd og kvinder til nogle ganske favorable priser.​

Vi forhandler også andet tøj i skind

I vores sortiment finder du ikke kun et stort udvalg ag skindbukser, men også både skindnederdele, dunjakker, skindjakker og skindveste for den moderigtige og stilbevidste kvinde. Kvaliteten af alt vores pelse og tøj i skind er meget lækker.

Kontakt os eller kig forbi og se vores skindbukser

Bor du i nærheden af vores butik i Nordsjælland, er du selvfølgelig mere end velkommen til at komme forbi og prøve det, du har fundet her på siden.

Du kan også kontakte os på telefon 48 22 45 46 eller sende en e-mail til os på skin-corner@skin-corner.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler vedrørende vores skindbukser eller andet tøj i skind.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-fredag: 10 - 18

Lørdag: 10 - 15

Søndag: Lukket