Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

Skindbukser til dame forhandles

​Find den helt rette model hos os

Skindbukser har længe været utrolig populære til både kvinder og mænd. Er du på udkig efter et par nye skindbukser til dame, kan du her på denne side finde hele vores sortiment. 

Hos Skin Corner forhandler vi nemlig et stort og velassorteret udvalg af de moderigtige skindbukser til damer. Vores butik er beliggende i Hillerød, så kommer du for eksempel fra lokalområdet, Helsingør eller det øvrige Nordsjælland, eller kommer du fra København, er butikken let tilgængelig.

Derfor er dame-skindbukser så populære

Der er mange gode grunde til, at dame-skindbukser er blevet så populære. Med skindbukser er du altid well-dressed, og de er utrolig taknemmelige, da de kræver minimal vedligeholdelse. 

​Der er mange gode grunde til, at dame-skindbukser er blevet så populære. Med skindbukser er du altid well-dressed, og de er utrolig taknemmelige, da de kræver minimal vedligeholdelse.

Skindbukser / nubuck-bukser er desuden perfekte til det danske vejr med både regn og kulde, da skindet er vandtæt, samtidig med at det isolerer mod kulde. Du får med andre ord en meget praktisk buks, der samtidig giver dig et moderne og stilrent look, som passer til enhver anledning.

Kontakt os eller kig forbi vores butik og få personlig betjening

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at høre mere om vores sortiment, eller hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge. ​ Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om sortimentet på telefon 48 22 45 46 eller e-mail skin-corner@skin-corner.dk. Du kan selvfølgelig også kigge forbi vores butik.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook