​​​​​SKINDBUTIK I HILLERØD

SKINDBUKSER TIL DAME FORHANDLES

​Hos Skin Corner forhandler vi nemlig et stort og velassorteret udvalg af de moderigtige skindbukser til damer. Vores butik er beliggende i Hillerød, så kommer du for eksempel fra lokalområdet, Helsingør eller det øvrige Nordsjælland, eller kommer du fra København, er butikken let tilgængelig.

​Find den helt rette model hos os

Skindbukser har længe været utrolig populære til både kvinder og mænd. Er du på udkig efter et par nye skindbukser til dame, kan du her på denne side finde hele vores sortiment. 

Derfor er dame-skindbukser så populære

Der er mange gode grunde til, at dame-skindbukser er blevet så populære. Med skindbukser er du altid well-dressed, og de er utrolig taknemmelige, da de kræver minimal vedligeholdelse. 

​Der er mange gode grunde til, at dame-skindbukser er blevet så populære. Med skindbukser er du altid well-dressed, og de er utrolig taknemmelige, da de kræver minimal vedligeholdelse.

​Skindbukser / nubuck-bukser er desuden perfekte til det danske vejr med både regn og kulde, da skindet er vandtæt, samtidig med at det isolerer mod kulde. Du får med andre ord en meget praktisk buks, der samtidig giver dig et moderne og stilrent look, som passer til enhver anledning.

Kontakt os eller kig forbi vores butik og få personlig betjening

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at høre mere om vores sortiment, eller hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge. ​

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om sortimentet på telefon 48 22 45 46 eller e-mail skin-corner@skin-corner.dk. Du kan selvfølgelig også kigge forbi vores butik.​

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:00.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google