Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

Skindbukser til herre forhandles

​Er du på udkig efter et par alsidige skindbukser til herrer?

Er du på udkig efter et par nye skindbukser til herrer, og leder du i den forbindelse efter en butik med et bredt udvalg? Så er du kommet til den helt rette skindbutik. Hos Skin Corner i Hillerød forhandler vi nemlig et stort og velassorteret udvalg af skindbukser til herrer, og vi har faktisk Nordsjællands største udvalg af skind. Vores butik har en central placering i Hillerød, og der er gode transportmuligheder i nærheden, så kommer du for eksempel fra Helsingør eller det øvrige Nordsjælland, eller kommer du fra København, er der ikke langt til vores butik.

Med bukser i skind er du altid godt klædt på

Er du ofte i tvivl om, hvad du skal tage på af bukser til dit møde, til familiemiddagen eller til et andet arrangement? Med skindbukser til herrer er du altid godt klædt på, og de passer til enhver anledning, så du behøver ikke længere at bekymre dig over, hvilke bukser du skal tage på. 

Samtidig kræver de minimal vedligeholdelse, og de er særligt velegnede til det danske vejr, der ofte består af både kulde og regn. Det skyldes, at bukser i skind både er vandtætte og kuldeisolerede.

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, eller har du nogle spørgsmål omkring pasform eller lignende? Så tag endelig kontakt til os eller kig forbi vores butik. Vi ønsker at give vores kunder den absolut bedste personlige betjening, og det gælder både i butikken og via vores kontaktformer.

Kontakt os og hør mere på telefon 48 22 45 46 eller skriv til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk. Du er selvfølgelig også velkommen i butikken.

​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook