KOM TIL VORES JUBLIÆUMS FEST 

FREDAG D. 25/09 FRA KL. 16:00 - 20:00

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

dunjakker fra ROCKANDBLUE og andre brands

I vores hyggelige butik Skin Corner i Hillerød ved Helsingør nord for København kan du se det store udvalg af dunjakker og andre vinterjakker til både damer og herrer fra ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden, Hype / Notzy og House of Saki.

ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden og Saki Of Sweden dunjakker

Her på vores hjemside kan du se de sidste nye og bedste modeller, og du mere end velkommen til at tage forbi butikken i Nordsjælland, hvor du finder det bedste udvalg, og prøve en af vores dunjakker på. Det er en dejlig oplevelse.

Vores dunjakker fra ROCKANDBLUE er i slimfit og har en racoon pelskrave. De har en fantastisk pasform og findes i flere forskellige farver og modeller. Find din næste ROCKANDBLUE dunjakke hos os.

Bark Of Sweden dunjakker er til dem, som gerne vil have lidt mere lækre detaljer, og pasformen er helt eminent, hvis du vil have en vinterjakke, som gør noget godt for figuren. Flere modeller fås op til størrelse 54.

Dunjakker fra Saki Of Sweden er til den sporty pige og er mere regulær fitting. Der er kræset for detaljerne og de har en fantastisk god pasform. Og så kan flere modeller fås op til størrelse 54.

Vi har fravalgt webshoppen, fordi vi vil gerne have den personlige kontakt med vore kunder, og kunderne vil gerne have en god oplevelse.

Hvis du bor langt væk, vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde den rigtige model eller den rigtige størrelse enten på telefon, e-mail eller Facebook.

Kontakt os eller kig forbi og se vores gode tilbud

Bor du i København, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød og se nærmere på vores udvalg af ROCKANDBLUE dunjakker og de andre lækre varer fra Bark Of Sweden og Saki Of Sweden.

Har du spørgsmål vedrørende vores dunjakker, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 48 22 45 46 eller skriv til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk.

Du kan også møde og chatte med os på Facebook.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10 - 18

Lørdag: 10 - 15

Søndag: Lukket

* 2. PINSEDAG  MAN. D. 01/06- LUKKET.

* GUNDLOVSDAG FREDAG D. 05/06.  

VORES CHAT ER ÅBENT 24/7