Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

dunjakker fra ROCKANDBLUE og andre brands

I vores hyggelige butik Skin Corner i Hillerød ved Helsingør nord for København kan du se det store udvalg af dunjakker fra ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden og Saki Of Sweden. 

ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden og Saki Of Sweden dunjakker

​Her på vores hjemside kan du se de sidste nye og bedste modeller. og du mere end velkommen til at tage forbi butikken i Nordsjælland og prøve en af vores dunjakker på. Det er en dejlig oplevelse.

Vi har fravalgt webshoppen, fordi vi vil gerne have den personlige kontakt med vore kunder, og kunderne vil gerne have en god oplevelse. 

Hvis du bor langt væk, vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde den rigtige model eller den rigtige størrelse enten på telefon, e-mail eller Facebook. 

Kontakt os eller kig forbi

Bor du i København, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød og se nærmere på vores udvalg af ROCKANDBLUE dunjakker og de andre lækre varer fra Bark Of Sweden og Saki Of Sweden.

Har du spørgsmål vedrørende vores dunjakker, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 48 22 45 46 eller skriv til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk

Du kan også møde os på Facebook.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook