5 / 5 i anmeldelser​

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Personlig service​

Skindnederdele i lækker kvalitet​

Her på denne side kan du se vores store udvalg af skindnederdele til kvinder. 

Bor du i nærheden af Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, kan du med fordel kigge forbi vores butik i Hillerød nord for København. Bor du længere væk, er du velkommen til at kontakte os for bestilling og hjælp til at finde den rette størrelse.

Vores udvalg af skindnederdele er nøje udvalgt, og du kan altid være sikker på, at en nederdel i skind hos os er fremstillet i lækker kvalitet, der er behagelig at have på samtidig med, at det ser rigtigt godt ud. Derudover forhandles de til nogle ganske attraktive priser.​

Stort udvalg af tøj i skind

I vores skindbutik forhandler vi ikke kun skindnederdele, men også skindbukser, skindveste, kjoler og skindjakker til damer med enhver smag.

Har du fundet noget, du kan lide her på siden, er du meget velkommen til at kigge forbi butikken og prøve den pågældende nederdel.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 48 22 45 46 eller skrive til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores sortiment, eller hvis du har brug for hjælp til at finde skindnederdele i den rette størrelse.​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-fredag: 10 - 18

Lørdag: 10 - 15

Søndag: Lukket