ONLINE ER ÅBENT 24/7.

udsalget er statet.

Besøg os i hillerød​

​​​​​SKINDBUTIK I HILLERØD

SKINDNEDERDELE I LÆKKER KVALITET​

​Her på denne side kan du se vores store udvalg af skindnederdele til kvinder.

​​Bor du i nærheden af Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, kan du med fordel kigge forbi vores butik i Hillerød nord for København. Bor du længere væk, er du velkommen til at kontakte os for bestilling og hjælp til at finde den rette størrelse.

Vores udvalg af skindnederdele er nøje udvalgt, og du kan altid være sikker på, at en nederdel i skind hos os er fremstillet i lækker kvalitet, der er behagelig at have på samtidig med, at det ser rigtigt godt ud. Derudover forhandles de til nogle ganske attraktive priser.​ Du finder dermed Nordsjællands bedste udvalg af skindnederdele, når du besøger Skin Corner.

STORT UDVALG AF TØJ I SKIND

I vores skindbutik forhandler vi ikke kun skindnederdele, men også skindbukser, skindveste, kjoler og skindjakker til damer med enhver smag. Til vores jakker, har du selv mulighed for at vælge pelsen, og dermed yderligere personliggøre dit look.

Har du fundet noget, du kan lide her på siden, er du meget velkommen til at kigge forbi butikken og prøve den pågældende nederdel.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 48 22 45 46, chatte med os på Facebook, eller skrive til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores sortiment, eller hvis du har brug for hjælp til at finde skindnederdele i den rette størrelse.​​

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:00.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google