V.I.P. TILBUD: 20% PÅ SKO & SANDALER.

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

I vores hyggelige butik Skin Corner i Hillerød ved Helsingør nord for København kan du se det store udvalg af dunjakke ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden og Saki Of Sweden dunjakker

​Vores store udvalg af Parkar jakker, som er mere luksus sporty design. Typisk er de mere rummelige og varmere.

Vores Parkar jakker (95 - 100 cm )fra ROCKANDBLUE har fokus på, at jakkerne skal være mere enkelt, dog kvalitets Raccoon / Ræve pels er meget eksklusiv. De har en praktisk pasform og findes i flere forskellige farver og modeller. Find din næste ROCKANDBLUE parkar jakke hos os.

Notyz / Hyper Parkar jakker er til den sporty pige og er mere regulær fitting. Der er kræset for detaljerne og de har en fantastisk god pasform. Og flere af modellerne kan både tages pelsen og foret af, så du har både en viterjakke og en overgangsjakke.

Vi har fravalgt webshoppen, fordi vi vil gerne have den personlige kontakt med vore kunder, og kunderne vil gerne have en god oplevelse.

Hvis du bor langt væk, vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde den rigtige model eller den rigtige størrelse enten på telefon, e-mail eller Facebook.

Kontakt os eller kig forbi

Bor du i København, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød og se nærmere på vores udvalg af ROCKANDBLUE dunjakker og de andre lækre varer fra Notyz og Hyper.

Har du spørgsmål vedrørende vores dunjakker, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 48 22 45 46 eller skriv til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 14:00

2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Facebook