​​​​​​​SKINDBUTIK I HILLERØD

Parkar jakker

I vores hyggelige butik Skin Corner i Hillerød ved Helsingør nord for København kan du se det store udvalg af dunjakke ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden og Saki Of Sweden dunjakker

​​Vores store udvalg af Parkar jakker, som er mere luksus sporty design. Typisk er de mere rummelige og varmere.

Vores Parkar jakker (95 - 100 cm )fra ROCKANDBLUE har fokus på, at jakkerne skal være mere enkelt, dog kvalitets Raccoon / Ræve pels er meget eksklusiv. De har en praktisk pasform og findes i flere forskellige farver og modeller. Find din næste ROCKANDBLUE parkar jakke hos os.

Notyz / Hyper Parkar jakker er til den sporty pige og er mere regulær fitting. Der er kræset for detaljerne og de har en fantastisk god pasform. Og flere af modellerne kan både tages pelsen og foret af, så du har både en viterjakke og en overgangsjakke.

Vi har fravalgt webshoppen, fordi vi vil gerne have den personlige kontakt med vore kunder, og kunderne vil gerne have en god oplevelse.

Hvis du bor langt væk, vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde den rigtige model eller den rigtige størrelse enten på telefon, e-mail eller Facebook.

​Kontakt os eller kig forbi

Bor du i København, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød og se nærmere på vores udvalg af ROCKANDBLUE dunjakker og de andre lækre varer fra Notyz og Hyper.

Har du spørgsmål vedrørende vores dunjakker, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 48 22 45 46 eller skriv til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk.

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:00.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google