smartphone-ikon48 22 45 46 - KOM TIL VORES UDSALG....

Salgs og leveringsbetingelser​

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra skincorner.Dk.

Betingelserne gælder I det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og skincorner.Dk.

Leveringstidspunkt og transport​

Levering af varer fra skin-corner anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med post danmark.

Pris og betaling​

Hos skincorner.Dk har vi desværre ikke online betaling, da vi har en hjemside og ikke en webshop. Vi har valgt dette, da vi skal have grunditgt krrekspondance med vore kunder, inden varen bestilles, og det er ikke muligt at søge om onlinebetaling hos nets og derfor skal det kun ske ved bankoverførsel. Vi har en garanti for, at alle kunder har det samme rettigheder som på webshoppen.

Alle priser er inkl. Moms, men ekskl. Porto/fragt. Vi sender fragtfrit ved køb over 2.000,-. Fragten I 2013 er 100,- op til 5 kg.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra skincorner.Dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen.

Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til skincorner.Dk, enten på 48 22 45 46

eller skin-corner@skin-corner.Dk

​​Du har 2 års reklamationsret på fabrikationsfejl, dog ej slidtage eller selvforskyldt eller varer som ikke ydes garanti på, såsom patchwork, skind/pels, 2.Sorteringsvarer, o.Lign.

Fortrydelsesret

Skincorner.Dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal skincorner.Dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen I hænde.

Du har pligt til at returnere varen I væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Prismærke og infoskilte der er på varen skal sidde på som da du fik varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden I 5 år, I henhold til bogføringsloven.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website.Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. E-mail, så send en e-mail til:

skin-corner@skin-corner.Dk

​adresseinfo

Helsingørsgade 18

3400 Hillerød

kontaktinfo

åbningstider

Man-fredag: 10-18

Lørdag: 10 - 15