ONLINE ER ÅBENT 24/7.

FREDAG OG PINSE-LØRDAG OG PINSE-MANDAG

FRA d. 17/05 - 20/05 - Lukket

Besøg os i hillerød​

​SKINDBUTIK I HILLERØD

SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER​

​Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra skincorner.dk.​

Betingelserne gælder I det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og skincorner.dk.​

​Leveringstidspunkt og transport​

​Levering af varer fra Skin-Corner anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillingerne sendes med PostNord eller GLS.

Pris og betaling​

Hos skincorner.dk har vi  ikke online betaling, da vi har en infosite og ikke en webshop. Vi har valgt dette, da vi skal have grundigt korrespondance med vore kunder, inden varen bestilles, og det er ikke muligt at søge om onlinebetaling hos nets og derfor skal det kun ske ved bankoverførsel eller Erhvervs Mobilepay. Vi har en garanti for, at alle kunder har det samme rettigheder som på webshoppen.

Alle priser er inkl. Moms.

Vi sender fragtfrit ved køb over 1.500,-. 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra skincorner.dk, skal påberåbes inden 14 dage efter, at du har opdaget fejlen.

Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til skincorner.dk, enten på 48 22 45 46

eller skin-corner@skin-corner.Dk

​​Du har 2 års reklamationsret på fabrikationsfejl, dog ej slidtage eller selvforskyldt eller varer som ikke ydes garanti på, såsom patchwork, skind/pels, 2.Sorteringsvarer, o.Lign. Køber står på egen regning for evt. forsendelsen til skincorner.dk​. 

Fortrydelsesret

Skincorner.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal skincorner.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde.

Du har pligt til at returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som den er modtaget. Prismærke og infoskilte der er på varen skal sidde på som da du fik varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.  Hvis du ønsker en returlabel fra os, skal du give os besked herom, så vi kan oprette returlabel. Prisen for returlabel er 59,- op til 5 kg (Prisen er gældende for forsendelsen i Danmark).

Oplysningspligt

​Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden I 5 år, I henhold til bogføringsloven.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. E-mail, så send en e-mail til: skin-corner@skin-corner.Dk

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:30.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET.

Bemærk! FREDAG OG PINSE-LØRDAG OG PINSE-MANDAG

FRA D. 17/05 - 20/05 - LUKKET

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google