Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

Salgs og leveringsbetingelser​

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra skincorner.dk.

Betingelserne gælder I det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og skincorner.dk.

Leveringstidspunkt og transport​

Levering af varer fra Skin-Corner anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillingerne sendes med PostNord eller GLS.

Pris og betaling​

Hos skincorner.dk har vi  ikke online betaling, da vi har en infosite og ikke en webshop. Vi har valgt dette, da vi skal have grundigt korrespondance med vore kunder, inden varen bestilles, og det er ikke muligt at søge om onlinebetaling hos nets og derfor skal det kun ske ved bankoverførsel eller Erhvervs Mobilepay. Vi har en garanti for, at alle kunder har det samme rettigheder som på webshoppen.

Alle priser er inkl. Moms.

 Vi sender fragtfrit ved køb over 1.500,-. 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra skincorner.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen.

Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til skincorner.dk, enten på 48 22 45 46

eller skin-corner@skin-corner.Dk

​​Du har 2 års reklamationsret på fabrikationsfejl, dog ej slidtage eller selvforskyldt eller varer som ikke ydes garanti på, såsom patchwork, skind/pels, 2.Sorteringsvarer, o.Lign. Køber står på egen regning for evt. forsendelsen til skincorner.dk​. 

Fortrydelsesret

Skincorner.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal skincorner.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde.

Du har pligt til at returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som den er modtaget. Prismærke og infoskilte der er på varen skal sidde på som da du fik varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.  Hvis du ønsker en returlabel fra os, skal du give os besked herom, så vi kan oprette returlabel. Prisen for returlabel er 59,- op til 5 kg (Prisen er gældende for forsendelsen i Danmark).

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden I 5 år, I henhold til bogføringsloven.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. E-mail, så send en e-mail til:

skin-corner@skin-corner.Dk

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook