ONLINE ER ÅBENT 24/7.

udsalget er statet.

Besøg os i hillerød​

​​​​​SKINDBUTIK I HILLERØD

​SKINDJAKKER FOR ENHVER SMAG FORHANDLES

​Hos Skin Corner i Hillerød tæt på København og Helsingør i Nordsjælland forhandler vi et kæmpestort udvalg af skindjakker af højeste kvalitet for enhver smag. Vi har mere end 20 års erfaring med salg af blandt andet skindjakker, og vi har intet mindre end Nordsjællands største og bedste udvalg.

​Så er du på jagt efter en kort læderjakke, en lang skindjakke eller noget helt tredje, så finder du helt sikkert den rigtige jakke her.

VORES BUTIK I HILLERØD FORHANDLER JAKKER TIL DAMER OG HERRER

I vores butik har vi et bredt udvalg af både herrejakker og damejakker i skind og pels. Derudover kan du altid finde mange forskellige:

​​Du kan med andre ord med garanti finde noget for enhver smag blandt vores enormt store sortiment af både skind og pelse for både kvinder og mænd, og du har tilmed selv mulighed for at vælge pelsen til din jakke.

Du kan med andre ord med garanti finde noget for enhver smag blandt vores enormt store sortiment af både skind og pelse for både kvinder og mænd, og du har tilmed selv mulighed for at vælge pelsen til din jakke.

​​Vi udfører også alt fra reparationer og forbedringer til konkurrencedygtige priser, ligesom vi også kan opbevare eller rense dine pelse, hvis du har behov for dette.

KIG FORBI VORES BUTIK OG SE VORES UDVALG AF SKINDJAKKER

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 48 22 45 46 eller skrive til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk.

Du kan også chatte med os på Facebook. Her sidder vi klar til at besvare hvilket som helst spørgsmål om vores flotte skindjakker, du nu måtte have.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød nord for København og tæt ved Helsingør, hvis du ønsker at købe en af vores lækre skindjakker eller studere det store udvalg lidt nøjere.​​​

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:00.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google