Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

Skindjakker for enhver smag forhandles

Hos Skin Corner i Hillerød tæt på København og Helsingør i Nordsjælland forhandler vi et kæmpestort udvalg af skindjakker af højeste kvalitet for enhver smag.

Vi har mere end 20 års erfaring med salg af blandt andet skindjakker, og vi har intet mindre end Nordsjællands største og bedste udvalg. Så er du på jagt efter en lækker skindjakke eller lækre pelsjakker, kan du formentlig finde det, du søger, hos os.

Fra vores butik i Hillerød forhandler vi:​

Du kan med andre ord med garanti finde noget for enhver smag blandt vores enormt store sortiment af både skind og pelse for både kvinder og mænd, og du har tilmed selv mulighed for at vælge pelsen til din jakke.

Vi udfører også alt fra reparationer og forbedringer til konkurrencedygtige priser, ligesom vi også kan opbevare eller rense dine pelse, hvis du har behov for dette.

Kig forbi vores butik og se vores udvalg af skindjakker

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 48 22 45 46 eller skrive til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk. Du kan også chatte med os på Facebook. Her sidder vi klar til at besvare hvilket som helst spørgsmål om vores flotte skindjakker, du nu måtte have.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød nord for København og tæt ved Helsingør, hvis du ønsker at købe en af vores lækre skindjakker eller studere det store udvalg lidt nøjere.​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook