Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

Skindjakke til dame – se vores sortiment

​Leder du efter en ny dame-skindjakke?

Er du på udkig efter en ny skindjakke til dame, og leder du i den forbindelse efter en lokal forhandler? Så tag endelig turen ind forbi vores butik, Skin Corner, hvor vi forhandler et stort og velassorteret sortiment af jakker i skind til damer fra kendte mærker.

Vores skindbutik er beliggende i Hillerød, og den er derfor velbesøgt af kunder fra både Helsingør og omegn samt resten af Nordsjælland, men vi har også mange kunder, der kommer fra København af for at se nærmere på vores udvalg. 

Vi forhandler et stort udvalg af skindjakker fra kendte mærker

Her på denne side kan du finde et udvalg af vores brede sortiment af dameskindjakker. Vi forhandler alt lige fra den klassiske swinger-jakke til den sejeste bikerjakke i skind.

Vi forhandler desuden nogle af de bedste mærker inden for skindjakker til damer. Her kan blandt andet nævnes producenter som for eksempel: 

  • House Of Saki
  • Notzy
  • Moltan
  • Furst
  • Butterfly
  • Maddox & Levinsky

Kontakt os eller besøg vores butik

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse. Vi lægger stor vægt på den personlige service, og derfor bruger vi gerne den nødvendige tid på at sikre, at du får lige netop den skindjakke til dame, som du ønsker dig.

Kontakt os på telefon 48 22 45 46 eller e-mail skin-corner@skin-corner.dk.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook