ONLINE ER ÅBENT 24/7.

Besøg os i hillerød​

​​​​​​SKINDBUTIK I HILLERØD

MINKPELS FRA KENDTE BRANDS TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

​Hos Skin Corner forhandler vi alle slags minkpelse lige fra den klassiske swinger til den smarte og figursyede minkpels. Vi kan også forandre din gamle frakke til en pels i et mere moderne design.

​Se vores store sortiment

Drømmer du om at eje en smuk og dejlig varm minkpels? Så kig gerne forbi vores butik, Skin Corner, hvor vi forhandler et stort og velassorteret sortiment. 

Vores butik er beliggende i Hillerød, så kommer du for eksempel fra Helsingør eller det øvrige Nordsjælland, er den let at komme til. Det gælder også, hvis du for eksempel kommer fra København eller omegn.


Vælg en pelsjakke i den bedste kvalitet

Vi forhandler blandt andet minkpels fra Saga Mink og Kopenhagen Fur, som er nogle af verdens mest kendte brands, og som samtidig også leverer den absolut bedste kvalitet inden for mink.  

Hvad koster en minkpels?

Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser på vores pelse, og vi har også løbende rigtig gode tilbud. Lige nu har vi pelse i prisklassen 7.000 kr. til 23.000 kr.

Nedenfor kan du finde en oversigt over vores sortiment, og du kan også finde en pris på den enkelte jakke i beskrivelsen under jakken.

Kig forbi vores butik og find den helt rigtige frakke

Hvis du ønsker at prøve en eller flere af vores minkpelse, så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød, hvor du også kan se nærmere på vores store udvalg. Kig endelig forbi vores butik i Hillerød. Kontakt os gerne for yderligere information på telefon 48 22 45 46 eller e-mail skin-corner@skin-corner.dk.​

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:30.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET.

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google