Extrems Sale.

Spar-Op-TiL: 60%

Slutspurt slutter d. 31/08

MANDAG 2. PINSEDAG D. 06/06 - LUKKET

Chat med os på Facebook 24/7

​Nordsjællands største udvalg af skind, pelse & dunjakker

Bedste personlig service​

Minkpels fra kendte brands til konkurrencedygtige priser

​Se vores store sortiment

Drømmer du om at eje en smuk og dejlig varm minkpels? Så kig gerne forbi vores butik, Skin Corner, hvor vi forhandler et stort og velassorteret sortiment. 

Vores butik er beliggende i Hillerød, så kommer du for eksempel fra Helsingør eller det øvrige Nordsjælland, er den let at komme til. Det gælder også, hvis du for eksempel kommer fra København eller omegn.

Hos Skin Corner forhandler vi alle slags minkpelse lige fra den klassiske swinger til den smarte og figursyede minkpels. Vi kan også forandre din gamle frakke til en pels i et mere moderne design.

Vælg en pelsjakke i den bedste kvalitet

Vi forhandler blandt andet minkpels fra Saga Mink og Kopenhagen Fur, som er nogle af verdens mest kendte brands, og som samtidig også leverer den absolut bedste kvalitet inden for mink.  

Hvad koster en minkpels?

Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser på vores pelse, og vi har også løbende rigtig gode tilbud. Lige nu har vi pelse i prisklassen 7.000 kr. til 23.000 kr.

Nedenfor kan du finde en oversigt over vores sortiment, og du kan også finde en pris på den enkelte jakke i beskrivelsen under jakken.

Kig forbi vores butik og find den helt rigtige frakke

Hvis du ønsker at prøve en eller flere af vores minkpelse, så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød, hvor du også kan se nærmere på vores store udvalg. Kig endelig forbi vores butik i Hillerød. Kontakt os gerne for yderligere information på telefon 48 22 45 46 eller e-mail skin-corner@skin-corner.dk.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 260 anmeldelser på Facebook

​adresseinfo

kontaktinfo

åbningstider

Man-Fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Facebook