​​​​SKINDBUTIK I HILLERØD

​DUNJAKKER FRA ROCKANDBLUE OG ANDRE BRANDS

I vores hyggelige butik Skin Corner i Hillerød ved Helsingør nord for København kan du se det store udvalg af dunjakker fra ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden og Saki Of Sweden.

​ROCKANDBLUE, Bark Of Sweden og Saki Of Sweden dunjakker

​Her på vores hjemside kan du se de sidste nye og bedste modeller. og du mere end velkommen til at tage forbi butikken i Nordsjælland og prøve en af vores dunjakker på. Det er en dejlig oplevelse.

Vores lange dunjakker (88 - 90 cm )fra ROCKANDBLUE er i slimfit og har en racoon pelskrave. De har en fantastisk pasform og findes i flere forskellige farver og modeller. Find din næste ROCKANDBLUE jakke hos os.

Bark Of Sweden dunjakker er til dem, som gerne vil have lidt mere lækre detaljer, og pasformen er helt eminent, hvis du vil have en jakke, som gør noget godt for figuren. Flere modeller fås op til størrelse 54. 

Dunjakker fra Saki Of Sweden er til den sporty pige og er mere regulær fitting. Der er kræset for detaljerne og de har en fantastisk god pasform. Og så kan flere modeller fås op til størrelse 54. 

Vi har fravalgt webshoppen, fordi vi vil gerne have den personlige kontakt med vore kunder, og kunderne vil gerne have en god oplevelse. 

Hvis du bor langt væk, vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde den rigtige model eller den rigtige størrelse enten på telefon, e-mail eller Facebook. 

Kontakt os eller kig forbi

Bor du i København, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Hillerød og se nærmere på vores udvalg af ROCKANDBLUE dunjakker og de andre lækre varer fra Bark Of Sweden og Saki Of Sweden.

Har du spørgsmål vedrørende vores dunjakker, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 48 22 45 46 eller skriv til vores e-mail skin-corner@skin-corner.dk

Du kan også møde os på Facebook.

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:00.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google