ONLINE ER ÅBENT 24/7.

udsalget er statet.

Besøg os i hillerød​

SKINDBUTIK I HILLERØD

Buksedragt der holder dig komfortabel og lun

​Leder du efter flot overtøj, som både kan modstå det danske vejr og samtidigt se godt ud? Så er du landet det rigtige sted. Vores buksedragter til damer er foret med 80% dun og er imprægneret, så de kan modstå, hvad du møder af omskifteligt dansk vejr.

Stilfuld og varm i al slags vejr​

Derudover er de designet med et slim fit, hvilket betyder, at modellen fremhæver kroppens former, men der fortsat er plads til, at du kan bevæge dig frit. En lækker heldragt fra Skin Corner sikrer, at du er godt og smart klædt på til de kolde dage. Du kan finde dem på vores webshop eller i vores butik midt i Hillerød på Nordsjælland nær København og Helsingør.

Buksedragt giver varm beskyttelse mod vind og vejr

​Jumpsuits blev i sin tid designet til faldskærmsudspringere. Formålet er i dag det samme som i 1919, da buksedragten blev opfundet – dragten skal være varm og beskytte mod vind og vejr. Det er dog samtidigt vigtigt, at dragten er fleksibel, så du ikke føler dig hæmmet, men kan røre og bevæge dig, som du ville i en jakke og et par bukser.

Buksedragten er for alvor tilbage, og du kan finde et væld af flotte modeller hos Skin Corner. Hvis du vil have et stykke funktionelt, isolerende og smart overtøj, der holder dig lun selv på de koldeste vinterdage, kan du få det hos os.

Køb din buksedragt allerede i dag

​Vores butik ligger nær København, men vores webshop er altid åben for dig. Du behøver ikke bekymre dig om vores priser, for vi har rigtig gode tilbud.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Skulle du have muligheden, er du også velkommen til at besøge vores hyggelige butik.

Følg @skincornerno1

Følg SKIN CORNER​ på Instagram i dag

Følg med på vores instagram og hold dig opdateret på nye styles og gode tilbud.

​Følg os her

Skin Corner No. 1

Besøg os i butikken

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har nogle spørgsmål.

Se salgs- og leveringsbetingelser

ÅBNINGSTIDER​:

MANDAG - FREDAG: ​ KL. 10: 00 - 17:00.

LØRDAG: 10:00 - 14:00.

SØNDAG . LUKKET

Telefon

48 22 45 46​

UDEN FOR ÅBNINGSTID - KUN SMS

24 24 48 46

Find os

Helsingørsgade 18, ​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Skin Corner No. 1 – CVR: 25575016

Anmeldelser

Dét siger vores kunder

​Skin Corner no. 1 er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere en 350 anmeldelser på Facebook og Google